WORKSHOP VOLWASSENEN

Regelmatig organiseren we ook haakworkshops voor volwassenen, ook wel de XXL-workshop genoemd. De eerstvolgende XXL-workshop staat gepland op woensdag 9 en 16 november.

De XXL-workshop bestaat uit 2 avonden en begint om 20.00 en is om 22.00 afgelopen. Tenminste, dat is het streven. Veel mensen denken dat het moeilijk is om te beginnen met haken, maar de ervaring leert dat het vaak lastiger is om weer te stoppen.

Lesopzet
De XXL-workshop bestaat zoals gezegd uit twee lessen.
  • Les 1: leer de basissteken van het haken, zoals de losse, de vaste, het stokje, dubbele stokjes, de keerlosse, etc.
  • Les 2: leer rond haken, meerderen en minderen, en voor wie nog tijd over heeft: granny squares!
Kosten
De kosten voor de cursus bedragen € 50. Hiervoor krijg je in totaal 4 uur uitleg en les van twee enthousiaste haakjuffen, al het benodigde garen & materiaal wat nodig is tijdens de les en thee met lekkere koekjes. Daarnaast krijg je een exemplaar van het 'Enige Echte Haakbrigade Haakboekje', met daarin alle theorie nogmaals uitgelegd en een haaknaald (maat 3,5 mm). Zo kun je bij thuiskomst direct doorhaken en op je gemak nog eens alles nalezen.

Locatie
We geven de lessen vanuit de Muziekschuur in Bloemendaal ( Donkerelaan 55 2061 JK Bloemendaal). Een prachtige lichte ruimte, vlakbij de oude dorpskerk van Bloemendaal.
Deze plek is goed te bereiken met de fiets en auto en ligt heel dicht tegen Haarlem aan.


Een kussen van granny squares, uit het boek Mollie Makes Haken.

Heb je al enige haakervaring? Neem dan gerust eventuele onafgemaakte projecten en/of eerste probeersels mee. Zo kunnen we je aan het einde van de les misschien verder helpen of heel gericht een bepaald onderdeel uitleggen.

Lijkt de XXL-workshop je leuk, maar liever een andere keer? Houd dan onze site en/of Facebookpagina in de gaten voor actuele nieuwtjes en meer informatie, of meld je aan voor de mailinglijst.

Vrijgezellenfeestjes en bedrijfsuitjes

Wil je liever alleen, of juist samen met een paar vriendinnen les krijgen? Mail ons dan en vraag naar de voorwaarden. Je kunt ook bij ons terecht voor een vrijgezellenfeest en/of bedrijfsuitje om te leren haken. Laat ons weten wat je wensen zijn en wij verzinnen een leuk en origineel programma voor je!

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...